Servicepagina

Bedrijfsgegevens

Pairdirect B.V.
De Ring 13
5261LM VUGHT
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 60095016
BTW nummer: NL853763148B01
IBAN nummer: NL04 RABO 0156 7400 52
Tel nr.: 0031-(0)85-0212085
Fax nr.: 0031-(0)85-0215275

Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

 Voor onze verkoop- en leveringsvoorwaarden; klik op onderstaande foto:

 

 

 

 

 Bestekteksten

Indien u onze producten wil opnemen in uw bestekken, download dan onze bestekteksten voor de juiste omschrijvingen:
(Microsoft Word bestand (.docx)):

 

 

 

 

Levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
 • Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden worden uw bestellingen na opdracht vervaardigd. Hierdoor dient u voor levering, op het door u gewenste adres binnen de Benelux, rekening te houden met 2-3 werkweken vanaf het moment van de orderbevestiging.
 • Artikelen die voorzien zijn van het volgende logo zijn uit voorraad leverbaar (zolang de voorraad strekt). In de regel worden deze artikelen binnen 2-3 werkdagen geleverd, danwel kunnen deze na afspraak tijdens kantooruren worden afgehaald. Onder bepaalde voorwaarden, in onderling overleg, behoren retouren tot de mogelijkheden (dit geldt alleen voor voorraadartikelen, voorzien van het logo).

 

 Pairdirect uit voorraad

Hoeveel leveringen zijn er opgenomen in mijn bestelling?
 • In de regel gaan wij uit van 1 levering per bestelling binnen de Benelux. Mocht de bestelling er echter om vragen dat er meerdere leveringen nodig zijn, danwel mocht u graag meerdere leveringen willen laten plaatsvinden. Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen, of wij nemen zo nodig contact met u op.

 

Hoe volg ik de status van mijn bestelling?
 • Direct na uw bestelling ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging van uw order door ons. Hierin is uw order samengevat en gekoppeld aan een ordernummer. Het team van Pairdirect controleert binnen 1 werkdag uw order, waarna u vervolgens een orderbevestiging ontvangt, of u ontvangt van ons een duidelijke opgaaf van redene waarom we onverhoopt uw order niet in behandeling kunnen nemen. Dit laatste komt gelukkig zelden voor! Indien de door u bestelde producten gereed voor verzending zijn nemen wij contact met u op voor een afspraak voor aflevering. Nadat de producten verzonden zijn, ontvangt u hiervan een automatische bevestiging via de mail. U kunt te allen tijde inloggen met uw accountgegevens om uw status op de Pairdirect site op te vragen.
 
Wat moet ik doen als een bestelling niet compleet, beschadigd of verkeerd is?
 • Neem direct bij constatering contact met ons op. We gaan kijken hoe we dit voor u kunnen oplossen!

 

Kan ik laten bezorgen op een ander adres?
 • U kunt bij bestelling meerdere afleveradressen opgeven. Deze worden binnen uw accountgegevens bewaard voor toekomstige bestellingen.

 

Kan ik een bestelling annuleren of retourneren?
 • Nadat u van ons een opdrachtbevestiging heeft ontvangen (let op: dit is niet de ontvangstbevestiging van uw order) is het niet meer mogelijk te annuleren of te retourneren. Daarvoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij uw bestelling ongedaan maken.

 

Kan ik een bestelling bij Pairdirect afhalen?
 • Aangezien wij geen voorraadhoudende partij zijn (wij willen namelijk de kosten voor ù zo laag mogelijk houden) is afhalen van uw order helaas niet mogelijk

 

Prijzen & Verzendkosten

Zijn de prijzen in of exclusief BTW?
 • De prijzen op de Pairdirect website zijn exclusief 21% BTW.

 

Hoe komt het dat ik alleen adviesprijzen zie?
 • U bent niet ingelogd. Indien u al een account heeft aangemaakt, maak gebruik van het inlogscherm en vul uw gebruikersnaam en password in. Geen account? Vraag hem aan via onze site!

 

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
 • Voor orders beneden de € 250,00 bedragen de verzendkosten € 50,00. Voor orders tussen € 250,00 en € 500,00 bedragen de verzendkosten € 75,00. Orders boven de € 500,00 zijn verzendkostenvrij uitgaande van 1 levering binnen de Benelux.

 

Betalen

Hoe kan ik bij Pairdirect betalen?
 • U ontvangt van Pairdirect een factuur nadat uw bestelling is verzonden.

 

Wat is de standaard betalingstermijn
 • De standaard betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Indien u eerder of later wenst te betalen, gelieve contact met ons op te nemen om e.e.a. af te stemmen.