Over ons

Pairdirect bedrijfspand

Pairdirect is hèt directe verkoopkanaal in de Benelux voor hoogwaardige componenten op het gebied van luchttechniek. Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment luchttechnische artikelen. Dit omvat brandwerende artikelen zoals brandkleppen, brandshutters en brandrozetten, alsmede een ruime selectie van ronde en rechthoekige regelkleppen, ventilatieroosters, luchtgordijnen en zelfs bedrijfshalverwarming.

Wij bieden kwaliteit, transparantie, betrouwbaarheid en een snelle levering tegen een scherpe prijs. Om dit te bewerkstelligen werken wij niet met een voorraad, maar leveren wij direct vanaf de fabriek bij u op de door u gewenste locatie af. In de regel kunnen wij onze producten 10 werkdagen bij u afleveren, ongeacht het bestelde aantal producten.
 
Om de kosten voor ons en u zo laag mogelijk te houden bieden wij onze producten aan via onze webwinkel. Het kan echter zijn dat er binnen uw project maatwerk benodigd is dat niet in te vullen is met ons standaard assortiment. Vertel ons uw specifieke wensen, aangezien wij meer mogelijkheden bieden dan op onze website staan vermeld. Voor speciale uitvoeringen zoals bijvoorbeeld: seismisch geschikte brandkleppen, geïntegreerde rookmelders, drukstootkleppen (explosiekleppen) of andere bijzondere eisen op luchttechnisch- en/of brandwerendheidgebied, verzoeken wij u om contact met ons te zoeken middels het contactformulier.
 
Ons aanbod en onze website zijn continu in beweging, waarbij we er naar streven dit zo gebruiksvriendelijk voor u neer te zetten. Mocht u echter goede suggesties hebben om het nòg beter te maken, dan horen we dat graag en we verrassen de beste ideeën met een leuke attentie!
 
Veel succes bij uw luchttechnische projecten!
 
Het Pairdirect team