Brandwerend

Brandwerende brandkleppen, brandmanchetten, rookextractiekleppen, afdichtingsmiddelen en overige brandwerende accessoires

 

Brandkleppen

Brandkleppen

Alle brand- en rookwerende kleppen van Pairdirect voldoen aan de laatste regelgeving voor brandveiligheid. Hoge kwaliteit voor 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid.

Brandwerende vlinderkleppen

Brandwerende vlinderkleppen

Brandwerende vlinderkleppen voor hoge luchtsnelheden (tot 12m/s) met brandklep keurmerk conform EN15650. Max. drukverschil maar liefst 1500 Pa.

Rookafvoerkleppen

Rookafvoerkleppen

Rookafvoerkleppen voor rookextractie van enkelvoudige of meervoudige rookcompartimenten. Uitgevoerd in staal of geheel in vuurvaste tegel.

Brandshutter

Brandshutters

Speciaal voor brandwerende scheidingen zonder ventilatie-kanaal bieden wij u onze brandshutters aan. Zeer geringe inbouwdiepte, zowel motorisch als met smeltlood.

Brandrozetten

Brandrozetten

Rozetten; met vuurvaste, asbestvrije tegel uitgevoerd. Activatie door smeltlood en geschikt voor zowel toevoer- als retourlucht: - Brandveiligheid, tot in de kleinste ruimtes! -

Brandmanchetten

Brandmanchetten

Brandmanchetten van het fabrikaat Walraven voor het brandwerend afdichten van openingen in de wand, ontstaan door het smelten van de brandbare buis en/of brandbare isolatie.