Jheronimus Academy of Data Science (JADS) 's-Hertogenbosch

In het voormalig kloostergebouw van Marïenburg te Den Bosch heeft Kadans Science Partner de complete renovatie gerealiseerd ter huisvesting van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Een initiatief van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit van Eindhoven. Beide universiteiten hebben gezamenlijk besloten om op deze monumentale locatie in het Hart van ’s-Hertogenbosch een Data Science cluster op te bouwen met internationale allure.

In dit zeer ingrijpende bouwproces waarbij het monumentale pand is gestript en vervolgens volledig opnieuw is ingericht naar de laatste eisen en wensen heeft Pairdirect het Leeuwendeel van de luchttechnische appendages geleverd (o.a. brandkleppen, volumestroomregelaars, geluidsdempers) in de periode liggend tussen 2016/2017.