Kattendijkdok Antwerpen

Pairdirect heeft voor het ambitieuze project Kattendijkdok in Antwerpen brandkleppen, appendages en wand- en plafondroosters geleverd voor de derde woontoren: – Westkaai 61.

Project Westkaai is met een bovengrondse bebouwbare oppervlakte van ca. 45.000m² het grootste Antwerpse ontwikkelingsproject in jaren. Door de combinatie van de uitzonderlijke ligging en de uitzonderlijke architectuur is het de nieuwe aantrekkingspool van Antwerpen aan het worden. Westkaai is de creatie van een woon-, werk- en ontspanningsoord op een boogscheut van het centrum van Antwerpen en met veel respect voor de ziel van het voormalige havengebied.
Net zoals de eerste twee torens is het derde gebouw in de eerste plaats bedoeld om een eigentijdse woonfunctie te vervullen. De toren biedt ruimte aan 64 hoogwaardige appartementen, variërend van 60 tot 350 m²

Lees meer op: Installatie Totaal 2016 Kattendijkdok artikel